DIARI ETAPA 3 ARBÚCIES – OSOR. 09-06-2018

Aquesta etapa ens porta fins el cor de les Guilleries. Comencem a Arbúcies i de bones a primeres ens anem enfilant en direcció a Joanet, petit nucli que depèn del municipi d’Arbúcies. Arribats a aquest punt fem una petita aturada, tot gaudint del silenci i la tranquil·litat del lloc.

Seguim el camí en direcció a Sant Hilari Sacalm, on entrem per la seva zona industrial, bordegem el nucli urbà i ens dirigim cap el Coll de Llevanyes. El camí s’endinsa per boscos i corriols, i degut a les darreres pluges hem hagut de creuar diverses torrenteres, la verdor és esclatant.

Els darrers quilòmetres s’han fet una mica llargs, enmig del bosc i sense cap vista clara, esperàvem trobar Osor en qualsevol moment, però sempre seguíem dins d’un corriol. La població d’ Osor ens ha aparegut de sobte, pràcticament sorgida d’entre els arbres.

El recorregut ha sigut bastant llarg, de 25 quilòmetres, i la senyalització era molt correcta. Hem acabat dinant en el restaurant de les piscines d’Osor.

                                         Podeu veure les fotos al Facebookí prement aqu