OLYMPUS DIGITAL CAMERA                                     DIARI ETAPA L’AMPOLLA – AMPOSTA.  25-11-2017
Recorregut molt planer, el GR92 voreja el Delta de l’Ebre pel seu costat oposat al mar, però no hi arriba a entrar. És un recorregut monòton, sense accidents geogràfics de relleu. Els camps d’arròs en aquesta època de l’any secs, només on hi havia fruiters i hortalisses es trencava la monotonia del paisatge.
Hem sortit del centre de la població de l’Ampolla, seguint el passeig marítim i gaudint de magnífiques vistes sobre el mar. En el punt on hi ha el monument indicador del Parc Natural del Delta de l’Ebre hem continuat recte, sense entrar-hi, seguint un canal que ens ha portar fins l’Ebre. Ha sigut un recorregut monòton, pla i sense res a destacar, amb una senyalització pobre i poc visible. Arribats al riu Ebre, la senyalització s’ha fet invisible, hem vorejat aquest riu fins arribar al pont vell d’Amposta, i una vegada l’hem creuat i hem arribat al centre d’Amposta, hem donat per acabada aquesta etapa de 17 km

                                                                                Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí