DIARI ETAPA 25  bis TORREDEMBARRA-TARRAGONA. 18-11-2017

 

Etapa bastant variada i en la que hem gaudit de paratges ben diferents, fent passeigs marítims, trams de bosc i corriol, camins, camí de ronda arran de costa i trepitjar sorra de la platja. Amb un dia excel·lent, net i clar, i amb un bon sol, gaudint d’una  temperatura molt agradable, el més negatiu de tot ha sigut que en algunes ocasions, i per manca d’atenció nostra, hem deixat de seguir el recorregut marcat en la descripció de l’etapa.

Hem sortit de Torredembarra a les 9 del matí, seguint tot el passeig marítim, i en deixar la població, hem agafat caminet arran de mar per a enfilar-nos fins el far i punta de la Galera. Baixant de nou cap a la platja, hem arribat fins Altafulla, on hem fet un stop per a esmorzar. Ben reposats, hem seguint camí arran de mar i, després de creuar la desembocadura del riu Gaià, arribar fins el castell de Tamarit.

A partir d’aquí hem començat a fer canvis, ja que havíem de passar per la torre de la Móra i hem anat per un camí interior, que ens ha deixat més endavant d’aquest lloc.

Els últims quilometres de la ruta han sigut molt de platja i camí de ronda, arribant a Tarragona sense més problema, però ja a l’alçada de l’amfiteatre, hem perdut les senyals i hem acabat donat la volta a les instal·lacions ferroviàries per poder arribar a la Rambla Nova, lloc on hem dinat.

  Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí