OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 ETAPA 28 L’HOSPITALET DE L’INFANT-L’AMETLLA DE MAR.  24-10-2015

Ha estat una etapa molt variada, però també força exigent. La major part del recorregut és de corriolets, amb pujades i baixades continues, que unit al fet de tractar-se d’una etapa llarga, de 23 km, ens ha exigit anar molt a la idea.

En aquesta etapa hem trencat totalment la idea que ens havíem fet de que les platges de Tarragona eren totes planes i sorrenques, doncs això no és del tot cert, hi ha trams ben feréstecs i on cal anar amb molt de compte on es posen els peus.

Pel que fa al recorregut, sortint de L’Hospitalet de l’Infant aviat es guanya alçada, amb un espectacular itinerari per la muntanya, que tanca la platja del Torn. Després d’aquest tram interior, el GR 92 ateny la costa, que ja no deixarà en tota la resta de l’etapa.

Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí