DIARI ETAPA 26 VILA-SECA – CAMBRILS.   20-06-2015

Etapa reduïda, ja que el recorregut inicial de 27 km l’hem deixat en 12 km i escaig. Aquesta etapa hauríem d’haver-la començat a Tarragona, però ho hem fet a Vila-seca, i és que després del desastre en la senyalització de l’etapa 25 i el consell d’altres persones que han fet el GR 92, hem optat per a prescindir del tram Tarragona-Constantí-La Canonja i començar la ruta a Vila-seca.

En aquesta etapa el GR transita per un territori densament poblat, en un continu urbà que més semblava que anàvem de passeig que no pas d’excursió. Salou i Cambrils són pobles eminentment turístics i molt urbanitzats, transcorrent quasi tot el recorregut arran de mar pel passeig marítim que uneix ambdues poblacions.

Res especialment remarcable d’aquesta etapa, i sobre la senyalització dir que ha superat totes les nostres expectatives, era totalment inexistent, en tot el tram només hem vist dues senyals, molt velles i mig esborrades. És de vergonya l’estat de la senyalització en aquesta zona. Per a compensar això, hem continuat en la nostra línia d’encert a l’hora d’escollir bons llocs per a menjar, gaudint a més d’un servei excel·lent.

Una cosa que temíem abans de començar l’etapa era la calor, però tot i que el sol picava de valent, l’efecte de l’aire marítim ha fet que la calor fos molt més suportable del que inicialment havíem imaginat.    

                 Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí