DIARI ETAPA 7 BEGET – PRATS DE MOLLÓ. 28 29-06-2019

Aquesta etapa de 19,3 km ens porta per un dels recorreguts de la retirada, des de Beget fins arribar a Prats de Molló.


Sortim de Beget, que es troba en una fondalada, poble molt ben conservat, on totes les cases són de pedra i s’apinyen escalonades sobre el riu. Encarem cap a l’espadat del Grau, per un corriol que surt del mateix poble. El camí va guanyant alçada i transcorre en la seva major part entre boscos, fins que s’arriba al coll de Golofreu, on hi ha un petit oratori. Ascendint per uns prats d’alta muntanya arribem al coll de Malrem, on un molló assenyala el pas fronterer amb França.


Comencem a baixar, i en el paisatge es nota el canvi de vegetació, que s’ha tornat més frondosa i exuberant. El primer nucli habitat que trobem és la petita localitat de La Menera, lloc on ens aturem a esmorzar.


Després d’esmorzar comencem a pujar novament, en direcció al Coll de la Guilla. A partir d’aquest punt tot avall, a estones pista forestal, a estones corriol en forta baixada, entre faigs i roures, fins arribar a Prats de Molló, punt final de l’etapa d’avui.


Ha sigut un dia molt calorós per caminar, sort que la major part del recorregut ha sigut sota ombra.

  Podeu veure les fotos al Facebook prement aquI