DIARI ETAPA 6 OLOT – BEGET. 13-10-2018

Recorregut de 25 Km, entre Olot i Beget, entrant de ple al cor de l’Alta Garrotxa, camí fàcil en principi, però que s’ha anat complicant, seguint per uns paratges feréstecs, però de gran bellesa.

Sortim d’Olot, capital de la comarca de La Garrotxa, seguint una pista que s’enlaira poc a poc per les estivacions de l’Alta Garrotxa. A mesura que guanyem alçada i ens acostem al coll de Passaserres, el camí es va fent més costerut. Arribats a aquest punt toca esmorzar, davallant tot seguit per una pista entre un frondós bosc, fins arribar a la Vall del Bac.

Ben aviat el camí torna a pujar, essent força pedregós, i el paisatge es fa aspre i dur, trobant algunes masies que resisteixen el pas dels anys. Tram gens fàcil de fer, però quan comencem a baixar cap a Beget, tot es complica més: el corriol enfangat i relliscós, ple de bardisses i amb la senyalització molt escadussera, és tot una petita odissea.

A la fi arribem a Beget, que es troba en una fondalada en ple cor del Pirineu. Aquest poble és un plaer per a la vista, totes les cases són de pedra, molt ben conservat, molta verdor arreu i el soroll de l’aigua que ens acompanya com un cor celestial.

Hem gaudit d’una molt bona temperatura per a caminar.

                                      Podeu veure les fotos al Facebookí prement aqu