DIARI ETAPA 2 ESTACIÓ DE RIELLS-VIABREA – ARBÚCIES.

19-05-2018

Etapa de 20 km, sortint de l’estació de Riells-Viabrea fins el poble d’Arbúcies, entrant en el Parc Natural del Montseny.

Els primers trams els fem per pistes sense gaire dificultat, que ens ajuden a guanyar alçada i ens permeten anar agafant ritme. Havent viscut una primavera de pluges com l’actual, el paisatge se’ns ofereix amb una verdor esplendorosa.

Ens anem endinsant pel Parc Natural del Montseny i paulatinament anem guanyant alçada per entre boscos de pins i alzines sureres, però no tardem en corriolejar entre les fagedes. Estem arribant a l’ermita de Sant Martí de Riells, en el terme municipal de Riells de Montseny. Aquesta parròquia és d’origen romànic i ja fou mencionada l’any 878. Els racons pels que discorre el GR83 són de conte de fades.

Prop d’Arbúcies, quan ja veiem les primeres cases, ha començat a diluviar, veient-nos obligats a buscar aixopluc en el porxo d’una casa propera al camí. Quan ha parat de ploure, hem pogut emprendre novament el camí, fins arribar al centre d’Arbúcies, final de l’etapa d’avui.

La senyalització força correcte, i si hem, allargat una mica el recorregut ha sigut per culpa de la pluja, ja que havíem de creuar una torrentera la qual baixava molt plena després d’haver plogut, la qual cosa ens ha obligat a donar una mica de volta fins a trobar un pas més segur.

El dia ha començat clar i assoleiat, però hem acabat amb pluja.

                                                      Podeu veure les fotos al Facebookí prement aqu

 

[/fusion_text]