Foto-patro---copia

 

                                DIARI ETAPA 24 CALAFELL – TORREDEMBARRA.   17-06-2017

 

Recorregut molt pla i monòton, molts trams de passeigs marítims i de platja, trepitjant molta sorra i fent-se el recorregut molt pesat. Amb una forta calor ha calgut hidratar-nos bastant sovint. Com a únic punt interessant del trajecte, l’aturada a Roc de Sant Gaietà, on hem fet unes quantes fotos. A l’arribada a Torredembarra jo i en Josep Comí ens hem banyat al mar. En quant a la senyalització en alguns punts bastants deficient, sobretot a l’entrada a Torredembarra.

em començar l’etapa a Calafell, i donat que hem arribat a les 8,30, hem esmorzat abans de començar la ruta. EL recorregut seguia pel pont de la Riera de la Bisbal, Comarruga, la platja de Cal Guimet, Roc de Sant Gaietà, on hem parat a fer algunes fotos, Berà, Creixell, els aiguamolls de les Antines i els dels Muntanyans, però que degut a la calor i a la manca de pluges, presentaven un aspecte molt pobre i no es veia aigua,

El trajecte ha seguit passeigs marítims i platges, essent l’únic tram de camí de ronda després de Roc de Sant Gaietà. En conjunt un recorregut poc atractiu i en que hem trepitjat molta platja, la qual cosa ha estat molt feixuga i ens ha obligat a treure’ns contínuament la sorra de les espardenyes. El dia tampoc ha acompanyat gaire, ja que feia una calor molt forta.

En arribar a Torredembarra jo i en Josep Comí ens hem banyat i hem dinat en un restaurant situat davant mateix de l’estació del tren.

                                    si voleu  veure mes fotos entreu al  FACEBOOK