DSC_3959 ETAPA 31 AMPOSTA – ULLDECONA.  05-12-2015

Última etapa del GR 92 per terres catalanes, constituïda fonamentalment per la travessia del Montsià. És una etapa ben contrastada, amb trams interiors per zones planes i de conreus i trams de plena muntanya, amb un terreny dur i accidentat. Destaca per la seva espectacularitat la Foradada, punt on el mar i el Delta de l’Ebre apareixen ben bé sota nostre, malauradament avui feia un dia molt calitjós i no hem pogut gaudir d’aquest espectacle.

El tram més pesat ha sigut el que va d’ Ulldecona al Pont de l’Olivar, planer i de tot just 2 km, però que no s’acabava mai.

En el pont de l’Olivar ens hem trobat amb el monòlit que marca la fi del GR 92 per terres catalanes, punt i final d’un trajecte de 580 km que varem començar el 9 de març de 2013 a Portbou. Poc sabíem llavors tot el que trobaríem i el que hem aprés del nostre país: Catalunya. Avui hem arribat al final, el riu de la Sénia.

Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí