OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 ETAPA L’AMPOLLA – AMPOSTA.  28-11-2015

Del tram d’avui res a veure amb el que estava previst, només sortir de l’Ampolla ja hem vist que la senyalització no coincidia amb el que deia el llibre de ruta. Si bé això ens ha permès gaudir de bones vistes a l’interior del delta, també ens ha comportat haver de fer llargs desplaçaments per zones de camps sense gaire interès i, sobretot, acabar fent 30 km de recorregut quan la previsió era de 16.

Posteriorment a haver fet l’etapa hem sabut que estan canviant el recorregut d’aquest tram i que ara passarà per l’interior del delta, trobant-se actualment només  senyalitzat fins Deltebre. Heus aquí el motiu de perquè des d’aquest punt ja no varem veure cap més senyal fins arribar a Amposta.

En conjunt ha sigut una etapa molt plana, però molt llarga pel motiu abans esmentat.

                                         Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí