IMG_9807

 ETAPA 27 CAMBRILS–L’HOSPITALET DE L’INFANT.  10-10-2015

Itinerari que segueix la primera línea de la costa, en general molt planer. En aquesta etapa l’entorn és més variat que en l’anterior, amb trams urbanitzats i altres més naturals. El terreny és canviant, amb trams de passejos, altres de camí i també de caminar sobre la sorra de la platja.

Sense resultar una etapa especialment complicada, algun tram requeria una certa atenció, i a l’haver de recórrer un bon tros sobre la sorra de la platja, ha resultat una mica cansada, tot i això la variació li ha donat una gràcia que no va tenir l’etapa anterior. I com a curiositat, en alguns moments el paisatge feia l’efecte que encara ens trobàvem a la Costa Brava.

Avui no ha vingut en Josep Comí, que a causa de problemes físics és probable que no pugui fer cap més etapa. Per a compensar, en Joan Agramunt ha convidat a venir a un basc que va conèixer en el seu viatge a Veneçuela d’aquest estiu i que es troba passant uns dies a Catalunya

Podeu veure les fotos al Facebook prement aquí