IMG_3057 ETAPA 11 DE SANT FELIU DE GUÍXOLS A TOSSA

8/08/2014

Etapa essencialment interior, de camins de muntanya, i que degut a la calitja no hem pogut  veure el mar fins arribar a Tossa.

El començament del recorregut no ha sigut gaire brillant, ja que hem tingut certes dificultats per encarar el GR a la sortida de Sant Feliu de Guíxols, tot i que una vegada ben encarat cal reconèixer que la senyalització ha sigut clara i correcte.

Del recorregut no hi ha gaire a esmentar, només relacionar alguns dels punts per on hem passat: el coll de l’Escorpí de 370 mts d’alçada en el quilòmetre 7, les runes de la masia fortificada de Can Codolar, l’ermita de Sant Baldiri, propera al camí però que no hem passat pel seu costat, la masia fortificada de Can Cabanyes de Montagut, el menhir de Can Llach, tota una sèrie de formacions rocoses francament curioses i, ja propers a Tossa, l’ermita de la Mare de Déu de Gràcia, en runes.

Hem arribat a Tossa prou bé de temps com per a permetre’ns el luxe de fer una passejada pel seus carrers i poder gaudir d’un sol que avui ha estat molt escadusser.

Sense grans vistes a destacar, ha sigut una etapa tranquil·la i en què hem cobert bé les expectatives, tant pel que fa al ritme de marxa com per a poder fer una mica de turisme per Tossa i dinar amb tranquil·litat i sense presses

Podeu veure més fotos al facebook